Sign In

Forgot password?

Do not have an account?

Create a free account

+40766.13.14.15

clienti@teamcourier.ro

Clienti

Daniel Craciun
testi-image
Colete noastre sunt livrate in maxim 24h si de cand lucram cu TEAM Courier nu am avut clienti care sa se planga de curier. Profesionalismul lor isi spune cuvantul. Multumesc si apreciez ajutor echipei TEAM Courier.
Dragos Diaconu
testi-image
Pentru clientii WatchShop.ro, curierii reprezinta o extensie a echipei noastre. Din acest motiv livrarea cu TEAM Courier, ce asigura atat rapiditate cat si seriozitate, reprezinta o imbunatatire a serviciilor pe care le oferim clientilor nostri. Flexibilitatea si dorinta de reusi livrarea, chiar prin incercari multiple la fiecare client, indiferent de locatia acestuia, fac din serviciile oferite de TEAM Courier o garantie a calitatii si transforma colaborarea cu WatchShop.ro intr-un adevarat parteneriat pe care ne putem baza.
Eugen Alexe
testi-image
TEAM Courier ne-a demonstrat de-a lungul timpului ca ne inteleg cel mai bine cerintele de livrare. Si recunosc, cateodata sunt dificile. Au fost chiar momente in care au reusit sa transforme expeditii greu de realizat in unele salvatoare. Apreciez la ei dorinta de reusita si sper sa ramana, in continuare, un partener de incredere.
Catalin Zota
testi-image
Lucrez cu TEAM Courier de mai bine de 4 ani; prin natura serviciului, o fac si foarte des, aproape zilnic si de cele mai multe ori, de cateva ori pe zi. Niciodata, dar absolut niciodata n-au spus nu, desi cerintele nu sunt intotdeauna doar despre a livra un colet si atat! Serviciile sunt ireprosabile! Iar oameni mai sufletisti ca cei din echipa lor rar ti-e dat sa intalnesti (mai ales la un loc) !

AU ÎNCREDERE ÎN NOI:

© Team Courier 2024
LINK-URI UTILE